instant fap

Ovo je djevojka iz Travnika koja je stradala u tragičnoj nesreći kod Zagreba

Ovo je djevojka iz Travnika koja je stradala u tragičnoj nesreći kod Zagreba

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na zagrebačkoj zaobilaznicici, poginula je jedna osoba.

Identitet poginule djevojke objavljen je na Facebooku, a riječ je o mladoj Anidi Zoloti.

Putem društvenih mreža, brojna porodica i prijatelji su se oprostili od tragično nastradale Anide.

“Milostivi Allah je svemu odredio rok trajanja. Svaki gubitak koji se dogodi jeste pouka nama da je dunjaluk prolazna stanica koja vodi do vječnog boravka Džennet ili Džehennem.

Smrt naše rahmetli Anide Zolota velika je pouka i poziv da se okrenemo Allahu dž.š., te da se pokajemo za greške koje smo činili.

Činimo dovu Allahu Svemogućem da se smiluje rahmetli Anidi, da ostalim učesnicima u sabraćajnoj nesreći podari oporavak, te da njihovim roditeljima , porodici , prijateljima i našem cijelom džematu podari lijepi sabur”, stoji u jednoj od objava.

Podsjetimo, nesretna djevojka je bila suvozačica u ličnom automobilu Audi A3 švicarskih nacionalnih oznaka koji se kretao u smjeru istoka i koji se u jednom trenutku, oko 2:30 sati, pod nerazjašnjenim okolnostima zabio u stražnji dio kamiona jedne mađarske firme.

Njeno tijelo je prevezeno u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku kako bi se obavila obdukcija, nakon čega će ga preuzeti ožalošćena porodica i organizirati prijevoz do Travnika u Bosni i Hercegovini.

KOMENTARI