Ovo su najzanimljiviji komentari na Twitteru o nastupu Nataše Radulović u NSRS

HomeVijestiBiH

Ovo su najzanimljiviji komentari na Twitteru o nastupu Nataše Radulović u NSRS

Prvi rezultati referenduma: 99,8 posto građana RS-a danas je reklo “DA”

Na konsitituirajućoj sjednici Narodne skupštine RS održanoj 15. novembra sve tačke dnevnog reda ostale su u sjeni onoga što je radila i pričala predsjedavajuća Nataša Radulović iz SNSD-a.

Ušla u raspravu s poslanikom Nebojšom Vukanovićem. 

“Nemoj da se obadaš ovdje, sa’ ću te izbaciti napolje“, rekla mu je, dodavši “govori ako hoćeš o presjeku skupštine, ako nećeš – nećeš govoriti”, zaprijetila je. “‘Ajde, da ti dam, da vidim kako ćeš”, dodala je kasnije.

Poslije toga je ušla u raspravu i sa Vukanovićevim stranačkim kolegom Đorđem Vučinićem.

“Ja razumijem gospođo Radulović da vi uvečer volite gledati Zadrugu, ali ovo nije Zadruga”. “Ne znaš ti šta ja volim, ‘ajde molim te”, uzvratila mu je pa mu je kasnije rekla ‘Halo, momak. Sve nam je jasno šta si htjeo reći“, dodala mu je.

“Stvarno nemate pojma o ovom poslu”, kazao je kasnije Vučinić što je Radulović posebno naljutilo. “Halo momak, važno je da ti imaš. Vidiš kako lijepo kažem ‘momak’, a ne ‘narodni poslanik’. Jes’ čuo“, kazala mu je.

Društvene mreže preplavljene su snimcima ‘nastupa’ Radulović u NSRS.

“Nataša Radulović je osvojila 6.094 glasa građana RS. Toliko o tome”, “Kada sam mislio da u NSRS ne može gore, prostije, bezobraznije onda se desila Nataša Radulović…”,

Nataša Radulović je paradigma društva, politike, vlasti, cijelog jednog sistema, svega onog što nas okružuje. Samo ogoljena, bez šminke, bez nekih priučenih fraza. Bahata, prosta, nekulturna, nepismena…”, neki su od komentara na Twitteru.

Dino Mustafić, direktor Narodnog pozorišta BiH, kazao je da je ovo odraz kulture dijaloga i obrazovanja poslanika.

“Ništa duhovito niti zabavno nije u ovome što smo danas vidjeli. Ovo je nivo naše politike i zakonodavnih institucija. Odraz kulture dijaloga i obrazovanja poslanika. Mučnina od primitivizma i neukosti. Ne može se spriječiti odlazak mladih i školovanih”, kazao je Mustafić.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0