Payoneer kartica najbolja za internet kupovinu

HomeVijestiMagazin

Payoneer kartica najbolja za internet kupovinu

Beba sa dva pola rođena u prištinskoj bolnici

Payoneer MasterCard kartica najbolje je rješenje za podizanje zarada ukoliko se bavite internet poslovanjem. Nakon što je Paypal blokirao uplate za BiH, Payoneer je postao najbolja alternativa.

Payoneer MasterCard kartica prihvaćena je u 210 zemalja svijeta i najeftinije je riješenje za podizanje zarada i primanje uplata od kompanija za koje radite.

Payoneer je jedna od glavnih kartičnih kuća koja izdaje MasterCard karticu.

S vašom Payoneer karticom možete plaćati u svim trgovinama i objektima gdje primaju kartice. Također možete novac i podići direktno s bankomata.

Karticu je lako naručiti i ona u kratkom roku stigne na vašu kućnu adresu.

U video tutorijalu ispod pogledajte kako da naručite vlastitu Payoneer karticu i usput dobijete 25 dolara bonusa na poklon!

payoneer-refer-a-friend

Payoneer kartica. Par natuknica koje su bitne kad budete radili zahtjev za narudžbu:

  • Odnedavno je Payoneer na završnom koraku pri naručivanju kartice stavio opciju da ispunite podatke vašeg trenutnog bankovnog računa (vidi sliku):

payoneer-kartica-narucivanje

Pa onda samo popunite te podatke. Pod Bank Name upisujete ime banke (npr. Privredna banka Zagreb d.d.). Pod Account Name upisujete vaše ime i prezime (npr. Ivan Kovacic). U rubriku BIC upisujete SWIFT (BIC) kod od vaše banke (npr. PBZGHR2X) – ako ne znate koji je SWIFT kod vaše banke na ovom linku ovdje možete provjeriti: https://www.theswiftcodes.com/bosnia-and-herzegovina/  U posljednju rubriku upisujete vaš IBAN broj bankovnog računa.

  • Nakon zahtjeva moguće je da će Vas Payoneer tražiti dodatni sigurnosni korak (jer ipak vi otvarate kartični račun) da pošaljete sliku osobne iskaznice. Samo skenirajte prednju i stražnju stranu osobne ili uslikajte pomoću mobitela ili digitalnog aparata i pošaljite Payoneeru u odgovoru na email koji vam pošalju gdje vas to traže.
  • Treba napomenuti da na ovu karticu ne možete vršiti privatne uplate i sami stavljati novac. Ona služi isključivo za podizanje zarada. Također vam na vašu Payoneer MasterCard karticu novac može uplaćivati svatko tko ima također istu karticu. Prebacivanje novca s Payoneer kartice na Payoneer karticu je bez provizije. 
  • payoneer-refer-a-friend

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0