instant fap

Penis restoran: Kineski specijalitet – za bolju potenciju

Kako bi znali šta je najbolje za njihove goste, u restoranu rade obučeni konobari koji moraju da znaju ukus svojih gostiju. Naime, veoma je bitno da gošćama restorana objasne da ne smiju da jedu testise životinja jer će im od hormona porasti brada.

U Kini u Guolizang restoranu služe se penisi od životinja kao specijalitet kuće! Naime, samo u ovom restoranu gosti mogu da probaju penise od jaka, ovce, zmije i jelena spremljene na različite načine.

Prema starom vjerovanju “Kinezi jedu sve što ima četiri noge osim stolova i jedu sve što leti, osim aviona“.

Restoran je otvoren 2006. godine, a kako ugostitelj poručuje posao je krenuo da se razvija nakon otkrića da konzumiranje penisa utiče na potenciju, a da kožu žena čini zategnutom i mlađom.

Kako bi znali šta je najbolje za njihove goste, u restoranu rade obučeni konobari koji moraju da znaju ukus svojih gostiju. Naime, veoma je bitno da gošćama restorana objasne da ne smeju da jedu testise životinja jer će im od hormona porasti brada. Konobari ističu kako gosti najviše poručuju penis od jaka jer “se topi u ustima” kao i penis od zmije jer je odličan za bubrege.

Najjeftinija porcija penisa od jaka iznosi 220 dolara dok najskuplja – penis od tigra – košta 1.500 dolara.

Pogledajte izvještaj novinara koji je ručao u ovom restoranu:

 

KOMENTARI