instant fap

Pet mjeseci nije znala da je milijunašica, u zadnji tren uzela dobitak

Duže od pet meseci Amerikanka Julie Cervera jedva je uspijevala platiti račune i prehraniti obitelj, ne znajući da je postala milijunašica. Srećom, uspjela je podići svoj dobitak u zadnji tren.

Naime, Cerverin dobitnički listić kojim je u svibnju na lutriji osvojila 23 milijuna dolara ležao je zaboravljen u pretincu njenog automobila. U međuvremenu je uprava lutrije pokušavala pronaći misterioznog dobitnika, pa su na internetu objavili snimku koja prikazuje njenu kćer Charlienu kako kupuje pobjednički listić u prodavaonici u Palmdaleu u Kaliforniji.

Prije pet mjeseci, majka i kći su se vozile automobilom, kada je kćerki pozlilo pa je zamolila majku da stanu kako bi kupila vodu. Majka joj je tada rekla da joj kupi i listić za lutriju. Otkriće da je milijunašica je došlo u najboljem mogućem trenutku.

“Imam možda 1 dolar u džepu, upravo su mi ugasili kabelsku, račun za struju je oko 600 dolara, a račun u banci mi je u minusu”, kazala je 69-godišnja Cervera. Listić je kupljen 30. svibnja, a rok za preuzimanje nagrade bio je 180 dana. Da Cervera nije pronašla listić, prestao bi važiti 26. studenog i novac bi otišao kalifornijskim školama.

KOMENTARI