instant fap

Pet napitaka od kojih mršamo

Ono što unosimo u tijelo značajno utječe na naše raspoloženje, izgled i zdravlje općenito. No nije riječ samo hrani već i o dragocjenoj tekućini. Želite li sačuvati vitalnost i mladenački izgled te se riješiti suvišnih kilograma saveznika potražite u nekom od 6 super napitaka.

VODA
Voda je najjednostavniji, najprirodniji i najjeftiniji napitak koji tijelo obožava. Dovoljna hidratacija organizma (oko 5 čaša vode na dan) vrača energiju i čini kožu elastičnom i blistavom. Čaša vode prije obroka smanjuje apetit te ćete samim time pojesti manju količinu hrane.

KAFA
Osim što ispijanje kafe već prelazi u tradiciju bez koje ne možemo, ovaj ukusni napitak je odličan antioksidans te rezultira povećanom potrošnjom kalorija. Šalica do dvije kafe dnevno čisti organizam od toksina, smanjuje rizik od Alzheimerove bolesti, dijabetesa i bolesti srca te koži vraća svježinu.

ZELENI ČAJ
Baš poput kave i čaj je odličan čistač organizma. Ova drevna biljka štiti stanice organizma i djeluje kao antioksidans, vraća energiju i smanjuje apetit pa pomaže u gubitku težine ubrzavajući oksidaciju masti. Polifenoli iz zelenog čaja štite od upala nastalih UVB zračenjem koja mogu uzrokovati nekoliko bolesti kože.

KAKAO
Sirovi kakao u obliku praha, ili pak sirova zrna je jedna od najmoćnijih hrana svijeta. Kakao ima više antioksidansa od kave, zelenog čaja i crvenog vina koji su od iznimne važnosti za zdravlje organizma, te za sveukupan rast i razvoj novih mišićnih vlakana. Antioksidansi iz ovog ukusnog ploda nas štite od bolesti te štite naš DNA od slobodnih radikala koji su glavni uzrok starenja.

MLIJEKO
Mlijeko je najpoznatije po sadržaju minerala kalcija i fosfora koji održava jačinu i gustoću kostiju. Kalcij iz mlijeka bolje se asimilira u organizmu nego iz drugih namirnica. Mlijeko ublažava simptome PMS-a, pomaže u sprječavanju migrene i dječje pretilosti, a kod odraslih pomaže u gubitku težine, osobito u struku. Kalcijem bogati mliječni proizvodi utječu na brzu potrošnju masti nakon obroka.

(Zadovoljna.hr/SUTRA.BA)

KOMENTARI