instant fap

Pet trikova da badić ostane kao nov

Kada ste napokon pronašli badić po svojoj mjeri, čeka vas još jedan izazov. Održati ga na životu barem još sezonu-dvije. Kako bi vaš miljenik sačuvao oblik i boju, vrijeme je da naučite nekoliko trikova za očuvanje njegove postojanosti.

Ako ste ljubiteljica bazena morate znati kako je hlor ljubitelj sintetike i poliestera, te potpuno uništava elastičnost badića.
Na jednako loš način djeluju kreme za sunčanje i dezodoransi koji izbjeljuju i uništavaju boju vašeg odabranika. Jednostavan trik kojim ćete očuvati postojanost boje i oblika badića jeste da ga prije prvog korištenja premažete blagim sredstvom za uklanjanje mrlja. Isti postupak ponovite još nekoliko puta tokom ljeta.

Vjerojatno vam je navika nakon presvlačenja badić nonšalantno pospremiti za sutradan. No, zaboravljate na ostatke pijeska i kremica koje na taj način neće nestati. Mlaz hladne vode i kapljica deterdženta čine čuda stoga se primite konkretnijeg posla, nekoliko kapi blagog deterdženta i mlaz hladne vode bit će dovoljni za postojanost vašeg ljepotana. Badić ostavite da odstoji nekoliko minuta u vodi s deterdžentom pa ga potom dobro isperite. Ne vježbajte tricepse na jadniku, ne gnječite ga i ne gužvajte jer već sutradan bi mogli požaliti. Osim što tkanina gubi na elastičnosti, sunce će dodatno naglasiti svaku ispucalu nit koju ste sami uzrokovali. Protresite badić nakon pranja, to je sasvim dovoljno.

KOMENTARI