instant fap
NaslovnicaMagazin

Petar Grašo prišao uličnom pjevaču, zagrlio ga i pridružio mu se u izvedbi svog velikog hita

Petar Grašo prišao uličnom pjevaču, zagrlio ga i pridružio mu se u izvedbi svog velikog hita

Na ulicama gradova često se mogu sresti ulični muzičari koji na ovaj način zabavljaju prolaznike, a istovremeno pokazuju svoj talent i zarađuju džeparac. Jedan od njih imao je sreću da ga primijeti upravo pjevač čiju je pjesmu izvodio u tom trenutku.

Sve se odigralo na ulicama Zagreba. Mladi ulični pjevač po imenu David izvodio je poznati hit hrvatskog pjevača Petra Graše “Ako te pitaju”, kada mu se desilo nešto neočekivano.

Baš u tom trenutku u blizini se našao Grašo, a kada je čuo mladića kako pjeva njegovu pjesmu nije odolio da ne pritrči i pridruži mu se u izvedbi.

Dvojac je zajedno zapjevao dok se oko njih okupljalo sve više i više prolaznika koji su ih slušali, pjevali s njima i snimali ih mobitelima.

Mnogi su bili oduševljeni ovim nesvakidašnjim prizorom s ulice hrvatske prijestolnice, a oglasio se i sam Grašo koji je pronašao Davida na društvenim mrežama i podijelio snimak s njim.

Grašo je Davida pohvalio i na svom Instagramu

Grašo je Davida pohvalio i na svom Instagramu

“Bravo Davide”, napisao je Grašo i dodao da mu je bio gušt zapjevati s njim.

Da su osjećanja bila obostrana potvrdio je i jedan prolaznik koji je prisustvovao njihovom nastupu.

“Ulični svirač bio je oduševljen. Malo ga je i šokiralo što mu se Grašo pridružio. Stvarno je bilo jako lijepo”, zaključio je on za hrvatske medije.

Nakon što su izveli pjesmu, Petar i David su se zagrlili, a publika im je poklonila uzvike i aplauz.

KOMENTARI