instant fap
NaslovnicaVijestiMagazin

Pio u kafani, umro u bolnci, probudio se u mrtvačnici pa se vratio ponovo u kafanu

Pio u kafani, umro u bolnci, probudio se u mrtvačnici pa se vratio ponovo u kafanu

Jedan Rus se toliko napio votke da je završio u mrtvačnici. Nakon što je popio koju previše i srušio se, njegovi prijatelji su pozvali Hitnu pomoć. Po dolasku u bolnicu ljekari su ustanovili da je čovjek umro od trovanja alkoholom i njegovo beživotno tijelo su odnijeli u mrtvačnicu.

– U jednom trenutku se muškarac probudio i nije mogao da shvati gdje je. Jedino što mu je bilo jasno jeste da ga boli glava od previše pića i da mu je jako hladno. Te su noći svi kapaciteti mrtvačnice bili ispunjeni, pa se poprilično uplašio kada je oko sebe vidio mnogo beživotnih tijela – rekao je portparol policije Aleksej Stojev, prenosi RT.

U mrtvačnici su shvatili da su ljekari pogriješili kada su čuli strašne krike mamurnog Rusa. Straža je zato pozvala ljekare i policiju koji su ispitali muškarca, a onda ga pustili kući. Muškarac nakon svega nije otišao kući, već se vratio u kafanu gdje se zapio i zatekao svoje prijatelje kako ga oplakuju. Prvi koji ga je ugledao pao je u nesvjest, poslije toga su svi opet nastavili da piju povodom “drugog” rođendana njihovog prijatelja.

KOMENTARI