instant fap

Pitanja od kojih je muškarcima muka

Pitanja od kojih je muškarcima muka

Osim što će im se dići kosa na glavi i totalno će se zblesirati, postoji vjerojatnost da će se preplašiti i pobjeći ako ga u prva dva-tri mjeseca veze pitate sljedeće: 

U kom smjeru ide naša veza?
Dečki ne vole to pitanje jer mu tada djelujete očajno. Oni vole avanturu i izazove u počecima te ne žele točnu definiciju veze već nakon tjedan dana. Jednostavno se opustite i dozvolite da vrijeme pokaže kako će ta veza završiti. Ako niste jedno za drugo, shvatit ćete to jako brzo. A ako jeste, ostat ćete duuugo zajedno. Jednostavno, zar ne? Stoga uživajte dok traje…

Jesam li debela?
Gotovo nijedan muškarac ne shvaća smisao tog pitanja. Zapravo, ruku na srce – to pitanje i nema nekog smisla! Samo otkriva vašu nesigurnost – pa da mu se ne sviđate onakvi kakvi jeste, ne bi ni bio s vama! Doživljava vas kao najljepšu i najpoželjniju – nemojte mu kvariti tu sliku bezveznim pitanjima!

Misliš li na bivšu?
Bivša je bivša i amen! Sigurno za to postoji razlog – nemojte mu pokazati da se bojite i da ste nesigurni, možda je baš zato pukla njegova prijašnja veza!

Želiš li jednog dana imati djece?
Nemojte žuriti s pitanjima o djeci. Shvatit će da vršite pritisak na njega i da želite preuzeti kontrolu nad vezom – i nad njim. A dečki to ne vole. Opustite se: ako veza zaživi, imat ćete dovoljno vremena planirati zajednički život, brak, djecu…

Kad ću upoznati tvoje roditelje?
Dopustite mu da odluči kad je pravo vrijeme da upoznate njegove roditelje. Velika je vjerojatnost da želi biti siguran da prva žena u njegovu životu, njegova majka, bude spremna upoznati njegovu novu prvu ženu u životu – vas! Strpite se, ne stavljajte ga u neugodnu situaciju i ne požurujte ga – sigurno nije s vama bez razloga.

KOMENTARI