instant fap

Pjanić: Spremni dočekujemo novu sezonu

Roma je odigrala sve pripremne utakmice i sada očekuje početak Serije A, a Miralem Pjanić ističe da je momčad spremna za novu sezonu, te se nada da će Rimljani od početka imati na raspolaganju Francesca Tottija…

Posljednju pripremnu utakmicu pred početak sezone Roma je odigrala protiv Liverpoola i slavila sa 2:1. Pjanić kaže da je ekipu bio stigao umor, međutim spremni će dočekati početak Serije A i utakmicu protiv Catanie.

“To je bio naš najteži test, nakon perioda u kojem smo jako puno radili. Dšao je trenutak umora, ali to je normalno. Pokušali smo igrati jednostavno. Važno je da smo pobijedili. Protivnik nije bio na našem nivou”, rekao je Pjanić, dodavši:

“Znamo da se približava početak prvenstva. Tim je spreman i imamo veliku želju da počnemo dobro sezonu. Nisam 100% spreman. Dao sam sve od sebe da pronađem ritam i mislim da sam uspio”.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine očekuje da će od početka sezone moći igrati zajedno sa kapitenom Tottijem: “On je igrač koji voli imati loptu u nogama i uvijek je opasan. Nadamo se da ćemo imati Tottija na raspolaganju od početka sezone”.

KOMENTARI