Pjanićev sin oduševio Italijane šutom iz slobodnog udarca

HomeSport

Pjanićev sin oduševio Italijane šutom iz slobodnog udarca

Katalonski Sport tvrdi: Pjanić dogovorio četverogodišnji ugovor sa Barcom

 

Bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić oduvijek je važio za jednog od najboljih šutera u svijetu nogometa, posebno iz slobodnih udaraca, a čini se da će imati i nasljednika i to iz svog doma.

Devetogodišnji Edin Pjanić od rođenja uključen je u nogomet. U više navrata Miralem je objavljivao snimke svog sina s loptom i čini se da je maleni Edin veoma talentovan, što je naslijedio od oca.

Edin danas vrijedno trenira i nada se da će jednog dana imati čast da zaigra na najvećoj svjetskoj nogometnoj sceni, kao i njegov otac, a po tehnici udarca čini se da je naslijedio talent.

Na jednom od treninga vidi se popularna tehnika šuta i pogodak kojeg postiže iz slobodnog udarca. Na trenutak je podsjetio na slavnog oca koji je sve to podijelio na društvenim mrežama.

Gol pogledajte ovdje.

Nije tajna da je snimak oduševio Italijane. Najugledniji list u Italiji, popularna Gazzetta dello Sport, objavila je snimak pogotka uz zanimljiv naslov.

“Pjanić, krv nije voda: Magija malenog Edina”, stoji u naslovu popularne Gazzette. Pogodak su prenijeli i ostali italijanski mediji.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0