instant fap

Pjesma za Adnana Sadića

Pjesma za Adnana Sadića

U nekoliko proteklih sedmica u Sanskom Mostu održano je  jako puno humanitarnih događaja koji su za cilj imali da se prikupe novčana sredstava za teško oboljelog Adnana Sadića, našeg sugrađanina koji je obolio od raka.

Ovom mladom Sanjaninu  svakako je bitna podrška njegovih prijatelja i svih humanih ljudi kako bi pobjedio bolest koja ga je zadesila.

Tako je, vođen tom humanom idejom,  kompletan kolektiv Club-a Palazzo  iz Sanskog Mosta odlučio da prije nekoliko dana radi za, kako kažu, svog Adu.

Za ovu priliku bio je izveden i specijalni program, a gostima su se predstavili: Azro, Semir Alagić, DJ Dino i Mixman D & Ayla. Vlasnik Cluba se odrekao kompletne zarade od pića ovu noć, a sakupljen je i znatan iznos od samog ulaza koji je iznosio 2 KM.

Također,  u Gradskoj dvorani organizirano je  „Veče humanosti“ . Organizator su bili NK Podgrmeč, NK Trnova i naš reprezentativac Senijad Ibričić.  Odigrana je humanitarna utakmica u kojoj su se sastale ekipe „ Ibričić i prijatelji“ – „ NK Podgrmeč“.

U  zabavnom dijelu programa nastupio je Azro bend i KUD Sanski Biseri, dok je ulaz iznosio 5 KM.

Diskoteka Camel je također bila dio ove velike akcije za našeg Adnana, oni su zajedno sa svojim posjetiocima uspjeli sakupiti 5100 KM, dok je posljednji događaj s istim ciljem, upriličen u Cafe baru Aquarius, a organizator su bili BH Fanaticosi iz Sanskog Mosta.

Najnovija ideja i podrška dolazi iz daleke Irske, gdje se naš Sanjanin i reper, Mirel PDG Bašić odlučio snimiti pjesmu i spot za Adnana Sadića.

Od Vas očekuje, i moli Vas da uzmete list papira i na njega napišete : “PDG: ADNAN SADIĆ – BUDI HRABAR “

Uslikajte se sa ovom porukom i sliku pošaljite na http://www.facebook.com/mirel.basic.5

Sve slike bit će sastavni dio spota za ovu pjesmu.

Nadamo se da će vas što više poslati ovu sliku i tako pokazat Adi da smo uz njega. Ovih dana jednu takvu sliku je poslala  i prva pratilja za Miss Hrvatske 2011, djevojka iz Sanskog Mosta Nejra Pršić.

I naša poruka je: „ Nemojte zaboraviti, svaka pomoć naspram jednog mladog ljudskog života, nije ništa –  pokažimo solidarnost!

KOMENTARI