instant fap

Plakao je i želio da dođe na press konferenciju na nosilima!

Premijerno izvođenje predstave “U Zvorniku ja sam ostavio svoje srce” Abdulaha Sidrana u režiji Sulejmana Kupusovića, koja je trebala biti održana sutra, odgođena je zbog iznenadne povrede glumca Emira Hadžihafizbegovića

Reditelj Sulejman Kupusović je novinarima na današnjoj konferenciji za medije u Sarajevu pojasnio da je glumac Emir Hadžihafizbegović jutros imao nesreću u kući kada je polomio nekoliko rebara.

– Kada me nazvao jutros oko pola deset vidio sam da nešto nije u redu. Kada smo došli kod njega vidim čovjeka koji plače, a vrhunac je bio kada je želio da dođe na nosilima na konferenciju za medije da bi novinarima i javnosti rekao koliko mu je žao- kazao je Kupusović.
Istaknuo je da je generalna proba pokazala da je napravljena odista velika predstava sa sjajnim glumačkim kreacijama, predvođenim Emirom Hadžihafizbegovićem, ali i ostalom glumačkom postavom – Admirom Glamočakom, Sabinom Bambur, Muhamedom Hadžovićem, Amarom Selimovićem, Draganom Jovičićem, Sadžidom Šetić, Feđom Štukanom iSabitom Sejdinovićem.

U konačnici je izrazio nadu da će se Hadžihafizbegović oporaviti u skorijem vremenu, te da će se u tom kontekstu u potpunosti poštovati odluka liječničkog konzilija.

Direktor Kamernog teatra 55 Dragan Jovičić navodi da je rad na predstavi u potpunosti završen još prije tri do četiri dana, i da je cijela ekipa s radošću iščekivala premijeru.

– U životu se često dešavaju nepredvidive stvari. Emir osjeća velike fizičke bolove, ali još veću bol što ne može odigrati premijeru. Želio je čak da igra pod inekcijama, ali je meni zdravlje glumaca na prvom mjestu, istaknuo je Jovičić.

Kamerni teatar 55 sutra će, nakon odluke liječničkog konzilija, saopćiti zvaničnu informaciju o tome koliko bi mogao trajati oporavak glumca Hadžihafizbegovića.

Svi koji su kupili karte za premijeru i tri reprizne izvedbe moći će ih iskoristiti kada budu zakazane nove izvedbe. Karte za sve izvedbe koje su bile planirane u ovom mjesecu su rasprodate
.

KOMENTARI