instant fap

Plišane životinje koje siju strah

KAD NEKOLIKO zabrinutih građana nazove službe sigurnosti zbog opasnih životinja koje siju strah po gradu, znaju se dogoditi i neke podjednako smiješne i bizarne situacije. Posebno ako se ispostavi da su nemani zapravo plišane.1. Medvjedić nazvan Muhamed koštao učiteljicu dva tjedna boravka u zatvoru

Britanska učiteljica Gillin Gibbons u Sudanu je doživjela prijetnje smrću te je čak provela i dva tjedna u zatvoru zbog vrijeđanja islama samo zato jer je nazvala plišanog medvjedića Muhamed. Naime, Gillian ga nije nazvala po islamskom proroku već po svom učeniku koji joj je medvjedića i poklonio. Nakon pritvora je deportirana u Veliku Britaniju.

2. Plišani tigar sijao strah po Teksasu

Nekoliko zabrinutih građana Houstona u Teksasu nazvalo je službu 911 kako bi prijavili da se opasni tigar nalazi na zgradi hotela u centru grada. Međutim, kad su policija i vatrogasci došli zatočiti “opasnu neman” vidjeli su samo plišanu igračku koju je netko iz zezancije ostavio.

3. Dabar htio opljačkati ženu u autu

Jedna Njemica navečer nakon posla išla je sama do svog automobila koji je bio parkiran u garaži kad je vidjela zastrašujuću scenu – stranac je sjedio na njenom sjedalu i čekao je. Ona je brzo otrčala i pozvala policiju koja je po dolasku na mjesto “zločina” našla velikog plišanog dabra. Jedino je nejasno tko ga je tamo ostavio.

4. Policija helikopterom pokušavala uhvatiti bijelog tigra

Nakon što su uzbuđeni građani primijetili bijelog tigra uz autocestu u Velikoj Britaniji, pozvali su policiju. Službe sigurnosti odmah su helikopterom pohitale kako bi uhvatile opasnu životinju te unatoč svoj modernoj opremi koju posjeduju, pozvali službu za životinje. Naposljetku je svima bilo neugodno kad su shvatili da je riječ o plišanom bijelom tigru odbačenom u polju.

5. Policija pucala u aligatora

Policija u Kansas Cityju napravila je cijeli kaos dok je pokušavala eliminirati aligatora koji je preplašio brojne građane. Čak su ga opkolili te pucali u njega, a prava panika je nastala tek kad su shvatili da se životinja ne boji pucnjeva te ne bježi. Nakon dosta nepotrebno ispaljenih metaka, shvatili su da “sin Godzille” zapravo ni nije životinja već igračka.

KOMENTARI