instant fap

Počela prodaja ulaznica za „Zlatni glas Sanskog Mosta 2013“

Počela prodaja ulaznica za „Zlatni glas Sanskog Mosta 2013“

Počela je prodaja ulaznica za audiciju pjevača amatera folk i pop muzike „Zlatni glas Sanskog Mosta 2013“. Karte se po cijeni od 5 KM mogu nabaviti u prostorijama Radio Sane, inače organizatora ovog velikog muzičkog događaja, te u Gradskoj dvorani.

Treba naglasiti, iako je do sanske Audicije ostalo još 15 dana, kod građana sanske općine već vlada veliki interes da obezbjede ulaznicu za finalnu večer. Naime, već je prodato 40 ulaznica, a karte će se građanima poklanjati i u emisijama Radio Sane koje će obezbjediti sponzori. S toga je poruka organizatora –ne čekajte, obezbjedite svoje mjesto, te  budite i Vi dio „Zlatnog glasa Sanskog Mosta“, jer će se dodjeliti i nagrada publike.
Inače, žiri  neće imati lak zadatak da proglasi najbolje i odredi takmičare koji će nastuptiti na finalnoj večeri. Prijavljena su već 33 kandidata, ali neće moći svi nastupiti na završnom takmičenju.  Prva proba i odabir finalista održat će se u srijedu, 18. decembra u cafe klubu „101“ sa početkom u 17 sati. Pobjednik „Zlatnog glasa Sanskog Mosta“  će kao nagradu za osvojeno prvo mjesto imati priliku da smini svoju vlastitu pjesmu. Sponzor ove vrijedne nagrade je studio „B sound“ vlasnika Refika Buljubašića iz Sanskog Mosta.

Za pobjednika  će biti obezbjeđena izrada teksta i muzike i snimanje hita u pomenutom studiju. Također, priliku da smimi pjesmu će dobiti i takmičar koji bude najbolji po izboru publike, a sponzor ove nagrade je studio „Ami“ vlasnika Amira Islamčeviča iz Sanskog Mosta. Plakete i nagrade su obezbjeđene za osvojeno drugo i treće mjesto na audiciji. Finalna večer će se održati u ćetvtak, 26. decembra, u Gradskoj dvorani. Pored samog takmičenja će biti organizovan i bogat kulturno – zabavni program u kojem će učestvoati KUD „Sanski Biseri“, hor „Harmonija“,  Semir Alagić i Mirela Islamčević koja je bila pobjednik posljednje sanske Audicije.
Za „Zlatni glas Sanskog Mosta“  postoji i veliki inters sponzora kojih je iz dana u dan sve veči broj. Organizaciju svojim donacijama je već pomoglo nekoliko udruženja i firmi, a to su: ZZ „Agrisan“, „Sarajevo osiguranje“, RMU „Kamengrad“, auto otpad „Kod Dede“ , banja „Sanska Ilidža“, „Kvim kompani“, Benzinska pumpa „Cat“, stolarija „Sap“, TGK-Tehnika grijanja Kurbegović,  „GATT“, mesnica „Bego“, „Elvis“ Velika Kladuša. „Sana trgopromet, „Tehnomobil, Dado Kuželj, motel „Oaza“, piceria „Venecia“ i slastičarna „Tron“, Zlatare Aurum i Emina. radiosana

KOMENTARI