instant fap

Počeo novi upis u OKK “Sana”

Počeo novi upis u OKK “Sana”

Pod sloganom „ Treniraj, igraj, putuj i druži se “ u Omladinskom košarkaškom klubu „Sana“ ovih dana se vrši upis novih članova za generaciju 2003. godište i mlađi. Inače, Školu košarke u u ovom spotrskom kolektivu već pohađa oko 30 mladih košarkaša u selekcijama predpionira, pionira i kadeta .

Prema riječima Amira Pašalića, trenera omladinskih selekcija u OKK „Sana“, želja je da se klub osvježi sa novim snagama i stoga je upućen i javni poziv za prijem novih članova. On je pozvao mlade Sanjane da se uključe u sportski život našeg grada i, kako ističe, svi su dobro došli bez obzira na starosnu dob. Kako kaže, cilj je da se u Sanskom Mostu omasovi bavljenje ovim popularnim sportom.

Trener Pašalić naglašava da će se mlađe kategorije takmičiti u pionirskoj i kadetskoj Ligi Unsko – sanskog kantona, a pored kvalitetnih treninga i odigravanja prvenstvenih i prijateljskih utakmica, mladi sanski košarkaši će učestvovati i na velikom broju turnira za njihov uzrast kako u Sanskom Mostu, tako i u velikom broju gradova u BiH što pored bavljenja sportom čini i lijepo druženje.

Zainteresirani dječaci i omladinci mogu se javiti tokom održavanja treninga u Gradskoj dvorani ponedjeljkom, srijedom i petkom od 10 sati ili lično kod trenera Amira Pašalića putem telefona na broj 061 / 458 – 222. Također, više informacija o radu kluba i novom upisu u školu košarke mogu se naćii i na fb stranici OKK „Sana“. „ Dobrodošli u klub prijateljstva, druženja, zdravlja i sporta“ poruka je iz Omladinskog košarkaškog kluba „Sana“.

KOMENTARI