instant fap

Počinje ljetni sajam knjige

Šesti po redu ljetni sajam knjige u Sanskom Mostu biće svečano otvoren večeras u malom gradskom parku. I ovog pute će ovaj kulturni događaj, sem ponude knjiga, biti obilježen i svakodnevnim književnim večerima.

Prema riječima predstavnika organizatora ovog kulturnog događaja, Amira Talića, u sklopu ovogodišnjeg ljetnog sajma sudjelovaće deset izdavačkih kuća s područja Bosne i Hercegovine. I ovog puta Sanjani će na štandovima imati priliku da po povoljnim cijenama nabave knjige iz različitih tematskih oblasti, počevši od stručne literature do beletristike.

U proteklim godinama sajam je bio veoma dobro posjećen, a izdavači su bili zadovoljni ostvarenim prometom. Književnik Fuad Kovač, predstavnik izdavačke kuće „Futur Art“ istakao je kako prvi put izlaže na ljetnom sajmu knjige u Sanskom Mostu. Sem toga, u sklopu ove manifestacije biće promovisana i Kovačeva nova zbirka poezije.Svoj štand će i na ovogodišnjem sajmu knjige imati „Dobra knjiga“ iz Sarajeva.

Prema riječima predstavnika ove kuće, Edina Pintola, čitaocima će biti ponuđeni vrlo atraktivni naslovi po znatno sniženim cijenama.U narednim danima, sve do nedjelje, u sklopu sajma knjige održavaće se književne večeri i promocije novih naslova o čemu ćemo vas blagovremeno informisati.

KOMENTARI