instant fap

Podgrmeč dočekuje Rudar iz Prijedora

Podgrmeč dočekuje Rudar iz Prijedora

Ljubitelji nogometa u Sanskom Mostu danas će moći uživati u čarima ovog sporta. Naime, na Gradskom stadionu Podgrmeč će u prijateljskoj utakmici ugostiti momčad prijedorskog Rudara.

U okviru priprema za novu sezonu Druge nogometne lige F BiH grupa „Zapad 2“ će na Gradskom stadionu u Sanskom Mostu prijateljsku utakmicu odigrati Podgrmeč i Rudar Prijedor, član Prve lige Republike Srpske.

Kako nas je upoznao trener sanskog drugoligaša Benjamin Ključanin, pripreme teku prema zacrtanom planu i sad slijedi najteži dio, a to je tehničko uigravanje ekipe. Ključanin naglašava da se na trenizima radi dobro, atmosfera kod igrača je na visokom nivou i velika je konkurencija za prvi tim.

On ističe da je zadovoljan borbenošću i prikazanom igrom svojih igrača u do sada odigranim pripremnim utakmcama što ulijeva nadu pred početak prvenstva u kojem će se Podgrmeč boriti za u prelazak u viši rang, odnosno plasman u Prvu ligu F BiH.

Kad je riječ u sutrašnjoj utakmici protiv prijedorskih zeleno – crnih, Ključanin naglašava da će to biti dobra provjera za njegov tim jer gosti nastupaju u višem rangu takmičenja i igraju na znatno višem nivou.

Utakmica Podgrmeč –Rudar počinje u 18 sati.

KOMENTARI