instant fap

Podgrmečove mlade nade pobijedile komšije iz Kamengrada

Podgrmečove mlade nade pobijedile komšije iz Kamengrada

Predpioniri Podgrmeča su prema očekivanjima bili bolji od svojih vršnjaka iz Rudara te ubjedljivo slavili sa rezultatom 5:0. Ovom pobjedom su zadržali prvo mjesto na tabeli sa 9 pobjeda i 1 neriješenim rezultatom imaju 28 bodova uz gol razliku 78:1 (+77).

Džan Sadiković je ostvario svoj prosjek od dva gola po utakmici i sa postignuta 23 gola drži ubjedljivo prvo mjesto na tabeli najboljih strijelaca OL USKa za predpionire.
Predpioniri Rudara su deveti na tabeli sa 3 pobjede i 1 neriješenim rezultatom imaju 10 bodova uz gol razliku 17:17 (0).

Pioniri Rudara na svom terenu nisu dozvolili iznenađenje i ostvarili su novu ubjedljivu pobjedu. Pobjeda je mogla biti ubjedljivija da su osim jednog poništenog gola, Husić Hasan i Džafić Mirza postigli pogodke iz dva opravdano dosuđena jedanaesterca. Zaslužena pobjeda i ostanak na prvoj poziciji pionira Rudara sa 9 pobjeda i 1 neriješenim rezultatom, osvojenih 28 bodova i gol razlika 49:6 (+43).

Pioniri Podgrmeča su osmi na tabeli sa 3 pobjede imaju 9 bodova uz gol razliku 18:30 (-12).

U narednom XI kolu OL USKa grupa I. Podgrmeč je domaćin u Sanskom Mostu vršnjacima iz NK Bajer 99 Velagići, dok puleni Rudara gostuju u Sanici kod vršnjaka iz NK Omladinac. Utakmice se igraju u subotu, 17.11.2018.g sa početkom od 10.h odnosno 11.30h.

KOMENTARI