Podržavamo domaće brendove. Javite nam se!

Homeinmedia danas

Podržavamo domaće brendove. Javite nam se!

Usred pandemije sebi otvorila radno mjesto

Podržati domaći dizajn uvijek je dobra ideja. Odlučili smo u naredna tri mjeseca pružiti besplatnu reklamu na portalu inmedia.ba svim domaćim brendovima. Ako se bavite vlastitim radom, javite nam se, a mi ćemo učiniti sve da se vaš rad bolje prepozna u svijetu interneta.

Druženja u gradu zamijenili smo aktivnostima u četiri zida. Niko od nas ne zna sa sigurnošću koliko će ovaj period trajati, no, u uredništvu se trudimo kompletnu situaciju učiniti što ugodnijom, pozitivnijom i ljepšom za sve nas sadržajem koji pripremamo i koji će dodatno uljepšati vaš feed i zaslon mobitela. 

Možemo napraviti par malih, ali itekako važnih koraka za sve #sanske brendove koje također čeka itekako izazovan period.

Možda kupovina i nije prva stvar koja vam pada na pamet u ovom periodu, ali ako imate vjenčanje kojem se veselite, promociju ili konferenciju, razmišljate o preuređenju doma ili balkona, sada je sjajna prilika da detaljnije istražite ponudu domaćih brendova i pronađete nešto za sebe. Misli ćete usmjeriti ka lijepim artiklima, a to je možda sjajan način da se na neko vrijeme odmaknete od toksičnog sadržaja.

Postanite njihov pratitelj, komentirajte i lajkajte njihove objave, ali i podijelite njihove objave na svojim profilima kako biste dodatno i vaše prijatelje upoznali s njima. Uvijek je dobro vrijeme za lijepe priče, a razgovori o modi, ljepoti, umjetnosti ili interijerima uvijek rezultiraju korisnim preporukama i savjetima.

Naručujući ih već sada, podržavate rad domaćih brendova, a vašim dragim osobama uskoro ćete izmamiti osmijeh na lice s #MadeinSana artiklom. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0