Pogledajte verbalni sukob Muriza Memića i Hasana Dupovca ispred Suda BiH

HomeVijestiBiH

Pogledajte verbalni sukob Muriza Memića i Hasana Dupovca ispred Suda BiH

Muriz Memić nakon presude: Mater svima, dokazat ćemo mi ko je Dženana ubio

Pred sudom Bosne i Hercegovine nakon što je pred Apelacionim vijećem završeno iznošenje žalbe Tužilaštva BiH na prvostepenu presudu kojom su Zijad Mutap, Hasan Dupovac, Alisa Ramić, Josip Barić i Muamer Ožegović, oslobođeni krivice u slučaju Dženan Memić, došlo je do verbalnog obračuna Muriza Memića i Hasana Dupovca.

Ekipa portala Radiosarajevo.ba snimila je tu scenu koja je nastala nakon što je Arijana Memić, kćerka Muriza Memića, pokušala postaviti nekoliko pitanja Hasanu Dupovcu.

Nakon toga došlo je do verbalnog sukoba koji je trajao nekoliko sekundi, prije nego što su Davor Dragičević i Arijana Memić uspjeli razdvojiti.

Nakon što se sve završilo, kontaktirali smo Muriza Memića  da nam kaže zbog čega je nastao vrbalni sukob sa Hasanom Dupovcem.

Hasan je zaista prevršio mjeru, nisam mu mogao dozvoliti da vrijeđa moju kćerku Arijanu“, kazao je Muriz Memić za Radiosarajevo.ba.

Nakon što se sukob sa Murizom Memićem završio, Hasan Dupovac je napustio prostor ispred suda, tako da nismo uspjeli dobiti njegov komentar.

Podsjetimo, pred Apelacionim vijećem Suda Bosne i Hercegovine danas je završeno iznošenje žalbe Tužilaštva BiH na prvostepenu presudu kojom su Zijad Mutap, Hasan Dupovac, Alisa Ramić, Josip Barić i Muamer Ožegović, oslobođeni krivice u slučaju Dženan Memić.

Oni su bili optuženi da su djelovali kao organizirana kriminalna grupa s ciljem prikrivanja dokaza o načinu na koji je Dženan Memić zadobio teške tjelesne povrede opasne po život 8. februara 2016. godine, usljed kojih je preminuo.

Podsjetimo, Dženan Memić je stradao u februaru 2016. godine. Zajedno s njim, u ilidžanskoj Velikoj aleji je bila njegova tadašnja djevojka Alisa Mutap. Uslijed zadobijenih povreda, mladić Dženan Memić je preminuo u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu sedam dana kasnije.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0