Policija objavila detalje: Kokain iz Kolumbije u Hrvatsku prokrijumčarili u stolnjacima

HomeVijestiRegion

Policija objavila detalje: Kokain iz Kolumbije u Hrvatsku prokrijumčarili u stolnjacima

Detalji policijske akcije “Sana 2”: Najveća zaplijena heroina ove godine u BiH

 

Zagrebačka policija uhapsila je dvojicu muškaraca koji su iz Kolumbije putem kurirske službe u Hrvatsku prokrijumčarili veću količinu kokaina natopljenog u platnene stolnjake te u Zagrebu uzgajali i prodavali konoplju.

Veću količinu kokaina od neutvrđenih osoba i na neutvrđen način kupio je na području Kolumbije 43-godišnjak koji je dva paketa s 26 komada platnenih stolnjaka natopljenih otopinom kokaina preuzeo u četvrtak u Gundulićevoj ulici u Zagrebu.

Kokain je prokrijumčaren u Hrvatsku putem redovne usluge kurirske službe, izvijestila je u nedjelju policija koja je u nastavku istrage otkrila da su 43- godišnjak i godinu mlađi osumnjičenik nabavljali smolu konoplje i kokain koji su skrivali u stanu u Zagrebu s ciljem proizvodnje i preprodaje.

Također su upotrebom uređaja za emitiranje svjetlosti stvorili uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima su sadili konoplje i u konačnici preprodavali.

Policajci su u laboratoriju pronašli i zasađenih 38 komada stabljika, 1.723 grama konoplje, 830 grama smole, osam grama kokaina te dvije digitalne vage, prenosi Hina.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0