instant fap

Političari na blogu: Nijaz Kadirić

Političari na blogu: Nijaz Kadirić

Poštovani sugrađani, dragi prijatelji. Nakon godinu dana provedenih u radu Općinskog vijeća, odlučio sam da putem ove blog stranice unaprijedim komunikaciju sa građanima.

Na ovoj stranici svi će imati priliku da se više upoznaju o radu naših vijećnika, posebno vijećnika SBB-a koje predstavljam kao predsjednik kluba vijećnika. Iskoristiću priliku da Vas upoznam sa vlastitim idejama, razmišljanjima, načinima rješavanja problema u nadležnosti politike, kao i zvaničnim stavovima o tim stvarima stranke koju predstavljam.

Bavljenje politikom je EMANET a ne karijera, vlastiti interes, lopovluk i sve ono negativno što ide uz to. Siguran sam, da mi možemo izaći iz svih kriza pa i ekonomske krize, međutim, isključivo ako se okrenemo sami sebi i ako to istinski hoćemo. Partiokratiju moramo ostaviti iza sebe a ispred sebe staviti ekonomski interes zajednice, društva, džemata, Države. Ekonomski jak narod je garancija jake i stabilne Države. Političke stranke su SREDSTVO a ne CILJ. Zamolio bih sve one, iskrene dobronamjernike, da iskoriste ovu stranicu da pošalju svoja pitanja, sugestije i primjedbe. Vaša mišljenja su jako bitna u kreiranju političkih odluka. Bujrum!

http://nkadiric.sana.ba/

KOMENTARI