instant fap

„Pomozimo Adi da ponovo zaigra“

Sinoć je u Gradskoj dvorani u Sanskom Mostu organizirano „Veče humanosti“ za pomoć izlječenju teško oboljelog Adnana Sadića, nekadašnjeg igrača nogometnih klubova „Podgrmeč“ i „Trnova“.

buy generic priligy online

ent wp-att-23875”>koncert ado

Ovom sportsko – zabavnom događaju koji se održava pod sloganom „Pomozimo Adi da ponovo zaigra“, prisustvovao je veliki broj građana Sanskog Mosta, koji su na taj način htjeli pružiti podršku svom sugrađaninu Adnanu Sadiću.

U predigri utakmicu su odigrati i pioniri Podgrmeča i NK Trnove, dok su u zabavnom dijelu nastupali Azro bend, Semir Alagić i KUD Sanski Biseri.

Mnogobrojna publika uživala je u zanimljivoj fudbalskoj predstavi i nastupima poznatih sanskih muzičara.

Podsjetimo, prije nešto manje od mjesec dana započela je akcija pomoći izlječenju teško oboljelog Adnana Sadića, u koju se uključio veliki broj naših građana, o čemu svjedoči prepuna Gradska dvorana i prodanih 1416 ulaznica. Građani Sanskog Mosta su se pokazali kao pravi humanisti,na čemu im ovom prilikom iskreno čestitamo.

Ovim činom, Sanjani su pokazali da Adnanu nisu pomogli samo materijalno, već su dali i punu potporu i poruku da nije sam, da je uz njeg i cijeli grad.

FOTOGALERIJA

KOMENTARI