instant fap
NaslovnicaLokalne temeUSK

Ponos Ključa i Krajine: Dekan FPN-a Sarajevo prof.dr. Šaćir Filandra govori o Jasminu Musiću

Ponos Ključa i Krajine: Dekan FPN-a Sarajevo prof.dr. Šaćir Filandra govori o Jasminu Musiću

24-godišnji Jasmin Musić, kandidat je za načelnika općine Ključ. Najveće intelektualne sposobnosti Musić je pokazao na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu kao najbolji student generacije na dodiplomskom i postdiplomskom studiju.Vodeći se tom činjenicom, danas se svojom  video izjavom obratio i dekan ovog fakulteta prof.dr. Šaćir Filandra:

Prije svega njegova porodica pa i lokalna zajednica Ključ mogu biti ponosni na jednog čovjeka koji se isticao primjerenim ponašanjem, vrijednim radom, kulturnim odnosom prema svojim obavezama te divnom komunikacijom prema svojim profesorima.

Musić je iskazao intelektualne rezultate, visoke organizacijske sposobnosti, koji ga kvalificiraju za najveće društvene pozicije.

Kompletnu izjavu profesora Filandre pogledajte ovdje:

Prvi dan predizborne kampanje podršku mi je uputio profesor Šaćir Filandra, dekan Fakulteta političkihnauka Sarajevo. Profesoru Filandri se zahvaljujem na istaknutoj javnoj podršci, ali i na kvalitetnoj saradnji koju smo imali tokom mog studija i angažmana na Fakultetu. Šaćir Filandra jedan je od vodećih bosanskohercegovačkih intelektualaca, autor brojnih djela, naučnih radova i dobitnik priznanja iz oblasti politologije, filozofije i historije. Ponosan sam na činjenicu da ću u toku načelničkog mandata moći računati na podršku intelektualnih kapaciteta Fakulteta koji zasigurno može pomoći Ključu- istakao jeJasmin Musić, kandidat za načelnika općine Ključ.

KOMENTARI