instant fap
NaslovnicaLokalne temeSanski Most

Ponosni na momke Rudara

Ponosni na momke Rudara

Nažalost, nakon izvođenja jedanaesteraca, ekipa Rudara je poražena u finalu doigravanja za juniorsku Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Ekipi Igmana čestitamo na ulasku u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Momcima se nema šta zamjeriti, odigrali su korektnu utakmicu. Suđenje na utakmici i korektnost službenih lica nećemo komentarisati jer za to nismo nadležni, a svako ko je gledao utakmicu ima pravo na svoje mišljenje na tu temu.

Bez obzira na rezultat, ovo je veliki uspjeh za sport u Sanskom Mostu. Malo sreće je nedostajalo za plasman među najbolje ekipe. Momci su dali svoj maksimum u svojoj prvoj zajedničkoj sezoni i do zadnje minute dali 100% svakog od sebe na terenu.

Možda ne bismo trebali izdvajati pojedince i ne umanjivati ničiji uspjeh, ali dužni smo posebno naglasiti ime jednog pojedinca: Eldin Horozović. Momak koji je u polufinalu i finalu dokazao o kakvom golmanu je riječ i sigurno bio najbolji pojedinac na terenu.

Posebno nas žalosti veliki broj negativnih komentara tokom prijenosa uživo, sramota je da neko iz nekih samo sebi poznatih razloga piše loše stvari ovim momcima.

Sanski Most i Unsko-sanski kanton treba da su ponosni na ove momke zbog kojih se širom cijele Bosne i Hercegovine čulo za klub iz male sredine – Rudar Kamengrad. Svaka čast i velikom broju navijača koji su došli u ne tako blizu Olovo

Sanski Most Sport

KOMENTARI