instant fap

Ponovo tragedija u Velikoj Kladuši: Tri mladića poginula u saobraćajnoj nesreći

Ponovo tragedija u Velikoj Kladuši: Tri mladića poginula u saobraćajnoj nesreći

Na magistralnom putu Bužim – Velika Kladuša u mjestu Crvarevac, sinoć je došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj su život izgubila tri mladića inicijala Elvis E. (26), Amel E. ( 24) i Dženis M. (23). Jedan mladić je preživio i prošao lakšim tjelesnim povredama Osman M. (23).

Nastradali mladići su sa područja mjesne zajednice Mahmić Selo, Opština Bosanska Krupa. Radiosarjevo javlja  iz svojih izvora kako je u pitanju PMV Renault Megane, slovenačkih registarskih oznaka, koje je usljed prevrtanja završilo u vodi, što je vjerovatno i uzrok smrti trojice mladića.

Prema riječima  Aleta Šiljdedića, portparola  MUP-a USK-a, dogodila oko 22:30 nakon što je vozač Elvis E. izgubio kontrolu nad automobilom te sletio u nabujalu rijeku Glinicu.

“Osim vozača u ovoj nesreći smrtno su stradala još dvojica muškaraca koji su se nalazili u automobilu, Amel E. i Dženis M. . Iz automobila se jedini uspio izvući Osman M.  koji je bio na mjestu suvozača te je preživio ovu nesreću i došao do mještanina Crvarevca tražeći pomoć”, rekao je Šiljdedić dodavši da je viši vodostaj rijeke Glinice bio koban te da su se mladići utopili.

Odmah pošto je policija obaviještena o nesreći na mjesto događaja upućene su policijska, vatrogasna i ekipa Hitne pomoći, no u prvi mah je bilo teško utvrditi na kojem se tačno mjestu automobil prevrnuo i završio u rijeci. Automobil je tako naknadno izvučen iz rijeke Glinice, a u njemu su se nalazila tijela stradalih muškaraca.

Istraga o ovoj nesreći je u toku.

Podsjećamo Velika Kladuša bila je poprište još jedne tragedije koja se dogodila u u ranim jutarnjim časovima u nedjelju kada je Emir Pajazetović, osoba od ranije poznata policijskim organima bacio eksplozivnu napravu u diskoteku EX u Velikoj Kladuši, nakon čega je povrijeđeno više od 30 osoba

KOMENTARI