instant fap

Poruka u bocu putovala od Engleske do Australije

ČETVEROGODIŠNJA Jasmine Hudson iz Tamwortha u Engleskoj vjerojatno se nije nadala da će njena poruka u boci završiti čak 16 tisuća kilometara dalje – u Australiji.

Naime, djevojčica je bocu s porukom bacila u ocean za vrijeme odmora u Bournemouthu, popularnom turističkom odredištu na jugu Engleske, a nadala se da će stići do njene tetke u Gernseyu, piše Telegraph.

Pet mjeseci kasnije, obitelj se iznenadila kada su primili pismo u kojem je stajalo: “Draga Jasmine, sudbina je htjela da se upoznamo preko poruke u boci. Moram podijeliti s tobom da sam jako uzbuđena zbog poruke i nadam se da će te moj odgovor pronaći i donijeti ti radost”.

Boca s porukom pronađena je 16 tisuća kilometara dalje, u Largs Bayu na jugu Australije, a pronašla ju je baka Barbara Richards dok je šetala plažom i zajedno sa svojim bratom skupljala školjke.

“Bila sam tako uzbuđena kad sam pronašla bocu jer koliko nas uopće razmišlja o tome da će pronaći poruku na plaži”, kazala gospođa Richards za Courier Mail i dodala: “Morali smo pričekati sve dok ne dođemo kući jer bocu sam morala otvoriti vadičepom, a i bila je zatvorena voskom”.

KOMENTARI