instant fap

Poslanik SDP-a izvrijeđao, a zatim izbacio novinara i snimatelja RTV Bugojno iz štaba ove stranke!

Poslanik SDP-a u Skupštini SBK-a Alan Škaro, izvrijeđao je uposlene RTV Bugojno i povišem tonom im naredio da napuste prostorije. “Izlazite napolje, napolje”, riječi su koje im je uputio Škaro u prisustvu pedesetak prisutnih u Izbornom štabu SDP-a… Saopćenje RTV Bugojno povodom ovog incidenta prenosimo u cjelosti

Jučer, na dan održavanja lokalnih izbora, RTV Bugojno emitirala je cjelodnevni program s ciljem da građane s područja Gornjevrbaske regije informira o toku glasanja i da im pruži sve neophodne informacije koje bi im eventualno mogle biti od pomoći.

U vrijeme dok su se zbrajalii glasovi za načelnika i Općinsko vijeće ,ekipe ove medijske kuće obilazile su teren i u izbornim štabovima političkih subjekata bilježile atmosferu i očekivanja njihovih predstavnika na izborima.

Nažalost, unaprijed dogovorena posjeta Izbornom štabu SDP-a, koji se nalazio u sjedištu stranke u zgradi Gorice, završila je verbalnim napadom na ekipu RTV Bugojno, novinara Azama Mandžića i snimatelja Mubekira Mlivu.

Naime, poslanik SDP-a u Skupštini SBK-a Alan Škaro, izvrijeđao je uposlene RTV Bugojno, i povišem tonom im naredio da napuste prostorije.

– Izlazite napolje, napolje, riječi su koje im je uputio Škaro u prisustvu pedesetak  prisutnih u Izbornom štabu SDP-a.

Tako su se samo nekoliko sekundi nakon što su ušli u prostorije SDP-a spomenuti novinar i snimatelj ponovo našli pred vratima ove stranke, neobavljenog posla i iznenađeni neočekivanom reakcijom jednog od njenih članova, objavljeno je u vijestima RTV Bugojno.

KOMENTARI