instant fap

Posljednja pjesma Tošeta Proeskog: Sve je ovo premalo za kraj

Posljednja pjesma Tošeta Proeskog: Sve je ovo premalo za kraj

Posljednja pjesma tragično nastradale makedonske zvijezde Toše Proeskog koja je u demo verziji pronađena u njegovom starom laptopu, bila je najavljena za njegov rođendan, 25. januara, ali zbog nesretnog događaja nikad nije objavljena.

Kako je objavio hrvatski portal Show Bizz, tekst pjesme ”Sve je ovo premalo za kraj”, koju je pokojni pjevač otpjevao sam za klavirom, napisala je Jelena Trifunović, dok je aranžman uradio Nikša Bratoš.

– Toše je bio oduševljen numerom, koju je kupio kad je njegov posljednji album već bio gotov. Svidjela mu se i želio je da je ima za sebe. Nažalost, zbog tragičnog događaja nikada je nije snimio u studiju. Iskreno, i ja sam bila veoma iznenađena i dirnuta kad su mi rekli da su je pronašli u njegovom starom kompjuteru, i da ju je otpjevao uz klavir. Sam, za svoju dušu. Čak se na snimci čuje i lavež pasa jer mu je vjerojatno prozor bio otvoren. Također, rečeno mi je da je samo pola strofe otpjevao, a da su dijelove morali kompjuterski da čiste i obrađuju. Nisam čula finalnu verziju, ali ne sumnjam da je čarobna i veoma dirljiva, kaže Jelena, koja je inače autor mnogih hitova srbijanskih najvećih zvijezda.

KOMENTARI