instant fap

Poslušajte dio hrvatske pjesme za Eurosong

Poslušajte dio hrvatske pjesme za Eurosong

Poznati su pjevači koji čine klapu koja će predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu u švedskom Malmöu u maju. Radni naziv grupe je Super Klapa”, a čine ju šestorica pjevača iz pet klapa.

Prvi tenor u klapi je Marko Škugor (klapa Kampanel), drugi tenor je Ante Galić (klapa Sinj), prvi bariton je Nikša Antica (klapa Kampanel), drugi bariton je Leon Bataljaku (klapa Crikvenica), basovi su Ivica Vlaić (klapa Sebenico) i Bojan Kavedžija (klapa Grdelin).

Za odabir članova klape najzaslužniji je maestro Mojmir Čačija, autor vokalnog aranžmana pjesme “Mižerja” i producent klapskog pjevanja.

Muzički producent pjesme je Nikša Bratoš, koji je u saradnji s Draganom Brnasom napravio aranžman. Autor pjesme “Mižerja” je Gorana Topolovca.

Kako javljaju hrvatski mediji Super Klapa je jučer započela snimanje, a audio zapis pjesme trebao bi biti gotov sljedeće sedmice.

Podsjećamo, Hrvatska će nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri, 14. maja. Istu večer kartu u finale tražit će i Slovenija, Srbija i Crna Gora, kao i Danska, Holandija, Austrija, Estonija, Rusija, Ukrajina, Litva, Irska, Bjelorusija, Kipar, Belgija i Moldavija.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9LP5TXGKDFQ

KOMENTARI