instant fap

Postanite boginja seksa: Savladajte ovih 6 seksualnih vještina

Postanite boginja seksa: Savladajte ovih 6 seksualnih vještina

Ima žena koje su sjajne u krevetu, ali ima i žena koje ne samo da u rukavu imaju brdo ubistvenih zavodničkih trikova već njihove savršeno naštimovane seksualne vještine dovode muškarce do ludila. Otkrivamo vam njihove tajne.

ONE ZAPOČINjU PREDIGRU UJUTRU

Boginje seksualnog blaženstva rano posiju sjeme žudnje, kako bi imalo vremena da raste cijeloga dana. Kada planirate vruće veče, počnite sa predigrom ujutru, kažu seksolozi. Trikovi koji će mu raspaliti požudu: zakačite mu nevaljalu poruku za brisač ili ga strasno poljubite prije nego što odlepršate na posao. Da biste se i same ubacile u vruće raspoloženje, u trenucima predaha premotavajte u glavi neko seksi sjećanje ili fantaziju.

ONE PROVOCIRAJU

Ovladajte ovom vrhunskom zavodničkom tehnikom: simulirajte seks tokom predigre. Ritmički mu sisajte prste ili klizite njegovom rukom gore-dole između svojih grudi. Izvodeći pretpremijeru onoga što slijedi povećavate uzbuđenje, jer je to tako slično seksualnom odnosu, savjetuju one koje znaju.

ONE NE PRESKAČU VRHUNAC

U trenutku orgazma, izvedite još jedan mali, ali moćan potez. Ako ste vi odozgo, stegnite mu rukama kukove, poljubite ga strasno ili, ako ste u misionarskoj pozi, izvijte leđa tako da se priljubite grudima uz njega.

ONE ŠALjU SIGNALE STRASTI

Znate kako ste nekada raspoložene za seks na brzaka, a nekada želite senzualan seks? Uputite momke u svoje želje. Sposobnost muškarca da interpretira fizičke znake izoštrava se kada je uzbuđen, kažu seksolozi. Na primjer: stegnite mu guzu ako želite žestoku akciju ili mu pređite prstom niz leđa za nježniju varijantu.

ONE U SVEMU VIDE SEKS

Recimo da pred izlazak na sudar obuvate cipele sa visokom štiklom i shvatite da vam u njima noge djeluju neviđeno seksi. Iskoristite to kasnije tako što ih nećete skidati ni u krevetu. Ili ako iznenada primijetite kako je mekan tepih u predsoblju vašeg dragog, zapamtite to kako biste mu jedne od narednih večeri predložile da tamo prionete na akciju. Dobri ljubavnici uočavaju erotski potencijal svih svakodnevnih situacija, kažu stručnjaci. Neka vam tokom cijelog dana čula budu u pripravnosti – uživajte u opojnim mirisima i ukusima, seksi prizorima, dodiru prijatnih materijala i senzualnoj muzici. To će vam pomoći da razvijete vrhunsku čulnu spontanost dostojnu prave boginje seksa.

ONE VOLE ZABRANjENO VOĆE

Seksualni znalci znaju da je jedan od načina da se postigne žestoko uzbuđenje povećati rizik da budete uhvaćeni. Zavedite svog dragog na nekom polujavnom mjestu. Jedna ideja: ostavite roletne podignute dok vodite ljubav. U rizičnim situacijama vaše tijelo luči više testosterona i aktivira neurotransmitere u mozgu, što povećava uzbuđenje, objašnjavaju seksolozi.

 

KOMENTARI