instant fap

Povećan nagradni fond za projekat Studentsko preduzetništvo

Povećan nagradni fond za projekat Studentsko preduzetništvo

Svim studentima koji prijave svoju ideju biće pružena stručna podrška u okviru projekta, kroz praktičnu školu preduzetništva koja će se održati u Banjaluci, Sarajevu i Mostaru, kako bi što uspješnije pretočili svoje poslovne ideje u konkretne biznis planove.

Projekat “Studentsko preduzetništvo”, pod motom Tvoj uspjeh počinje tvojom idejom, realizuje se treću godinu za redom od strane Centra za istraživanja i studije GEA Banjaluka, a uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Riječ je o projektu koji kroz seriju praktičnih radionica pruža šansu studentima da njihove ideje zažive u praksi, a nagradni fond ove godine je uvećan za 12.000 i iznosi 48.000 američkih dolara.

Ovo je prilika za sve studente iz Bosne i Hercegovine da pojedinačno, ili kao tim, prijave svoju ideju za učešće u projektu ”Studentsko preduzetništvo”. Svim studentima koji prijave svoju ideju biće pružena stručna podrška u okviru projekta, kroz praktičnu školu preduzetništva koja će se održati u Banjaluci, Sarajevu i Mostaru, kako bi što uspješnije pretočili svoje poslovne ideje u konkretne biznis planove.

Svi polaznici će dobiti Certifikat o učešću u školi, a studentski timovi ili pojedinci će biti u prilici da kandiduju svoje biznis planove za finansiranje. Ove godine će za dvanaest najperspektivnijih biznis planova, po četiri u Sarajevu, Banjaluci i Mostaru, biti obezbjeđeno po 4.000 američkih dolara.

Pozivaju se svi inovativni i kreativni studenti iz Bosne i Hercegovine da se uključe u  projekat “Studentsko preduzetništvo” i prijave svoju ideju .

Rok za prijavu je 09. mart 2014.godine, a svi zainteresovani studenti  mogu se prijaviti putem on line prijave na web stranici www.imamideju.ba ili kod koordinatora na univerzitetima u Sarajevu, Banjaluci i Mostaru.

KOMENTARI