instant fap

Povrijeđeni u eksploziji Vojislav B. rođeni Banjalučanin

Povrijeđeni u eksploziji Vojislav B. rođeni Banjalučanin

U eksploziji na autobuskoj stanici u Zagrebu lakše je povrijeđen pedesettrogodišnji Vojislav B. za kojeg policija navodi da je svjedok.

Hrvatski mediji navode da je Vojislav B. predsjednik Paraglajding kluba “Nebeski jahači” iz Bistre i da se tim ekstremnim sportom bavi više od 10 godina.

Komšije tvrde da je iz Banjaluke i da se u Zagreb doselio prije desetak godina u stan u zgradi u Gospodskoj ulici gdje živi sa nevjenčanom suprugom.

Stan Vojislava B. nalazi se samo 100-ak metara od autobuskog stajališta na kojem je noćas, šest minuta poslije ponoći odjeknula snažna eksplozija.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Vitomir Bijelić rekao je večeras da očekuje da će policija u sljedeća 24 časa imati osumnjičene za dvije ekplozije u Zagrebu.

Bijelić nije želio ni potvrditi ni demantovati nezvanične informacije da bi i povrijeđeni muškarac mogao biti osumnjičen, te istakao da je moguće da je bilo više počinilaca.

On kaže da su obje eksplozije izazvale improvizovane eksplozivne naprave.

Policija je u vezi sa ovim slučajem ispitala više od 100 osoba, a u toku dana obavili su informativne razgovore sa 15-ak osoba.

Noćašnja eksplozija je druga nakon što je u srijedu na pruzi kod željezničke stanice u Podsusedu odjeknula snažna detonacija.

KOMENTARI