instant fap
NaslovnicaSport

Predsjednik Barce: U narednoj sedmici ćemo donijeti odluku o Koemanu

Predsjednik Barce: U narednoj sedmici ćemo donijeti odluku o Koemanu

Predsjednik Barcelone Joan Laporta je u petak na press konferenciji govorio o mnogim stvarima, a medijima su najzanimljivije teme bile o treneru Ronaldu Koemanu te najboljem igraču Lionelu Messiju.

Laporta je istakao da će se u narednoj sedmici znati da li će nizozemski trener Ronald Koeman, koji je u nedavno završenoj sezoni u potpunosti u drugi plan stavio našeg Miralema Pjanića, ostati na toj poziciji u Barceloni.

“Već sam rekao Koemanu šta sam htio. On ima ugovor još godinu dana i nastavit ćemo sa razgovorima te donijeti odluku u narednoj sedmici. Sve su opcije u igri. Ronald će prvi saznati našu odluku”, istakao je Laporta.

Predsjednik Barce se nada da će Messi i naredne sezone nositi dres katalonskog tima.

“Razgovori sa Messijem idu dobro, ali još uvijek ništa nije završeno. Naporno radimo kako bi svi bili zadovoljni i nadamo se da će on prihvatiti novi ugovor. Messi voli Barcu. Siguran sam da zaslužuje više. Uvijek sam govorio da novac nije primarna stvara za Lea. Stvar je pobjeđivanja i osvajanja trofeja”, rekao je Laporta i kratko prokomentarisao moguća pojačanja:

“Pokušat ćemo poboljšati naš igrački kadat. Naredne sedmice ćemo predstaviti nova pojačanja i vidjet ćete rezultate onoga što smo radili u proteklom periodu.

KOMENTARI