instant fap

Predsjednik PSG-a: Tragamo za novim Messijem

Nasser Al Khelaifi je prvi ne-francuski predsjednik PSG, a u Pariz je odlučio dovesti najbolje fudbalere svijeta.

Dobro je počeo, jer na Parku prinčeva igraju Zlatan Ibrahimović i Thiago Silva, navodi Index.

“Novac nam pomaže, ali to ne znači uspjeh. Imamo novca, ali ga ne želimo trošiti kao luđaci. Nogometaši u našem klubu imaju istu plaću kao u svojim starim klubovima”, rekao je Al Khelaifi za Marcu i otkrio ciljeve PSG-a.

“Prošle sezone je cilj bio ući u Ligu prvaka. Ovaj put želimo naslov francuskog prvaka i biti konkurentni u Ligi prvaka.”

“Naravno. Tragamo za novim Messijem. Nadamo se da ćemo ga naći jer su on i Ronaldo najbolji nogometaši na svijetu. Bilo bi ih sjajno imati u momčadi. Jedinstveni su”, izjavio je 39. godišnji predsjednik PSG-a.

Može li klub iz Francuske usrećiti “tužnog Ronalda”?

“Ne želim pričati o nogometašima koji igraju u drugim klubovima. Poštujem Real i Florentina Pereza koji je veliki predsjednik. Prerano je govoriti o Ronaldu. Da smo zainteresirani za njega došli bismo u Madrid i pregovarali s Realom, a sigurno ne bismo prvo pregovarali s nogometašem.”

Za kraj je otkrio na čemu zavidi španjolskom nogometu.

“Na talentu i rivalstvu. Svi uživamo gledati utakmice iz španjolskog prvenstva i igru španjolske reprezentacije.”

Jean-Pierre Papin, nekada izvrstan napadač i vrsni strijelac, smatra kako je Paris Saint-Germain, toliko jak da može osvojiti francusko prvenstvo bez i jednog poraza.

Papin je od 1988. do 1992. godine pet sezona zaredom bio najbolji strijelac francuskog prvenstva.

“PSG je najveći kandidat za titulu prvaka Francuske. Imali su neke teškoće na početku prvenstva, ali sada su one iza njih. Čini mi se kako je iz utakmice u utakmicu njihova momčad sve bolje izbalansirana. PSG je momčad koja je u stanju osvojiti prvenstvo bez i jednog porara. Ne kažem da će dobiti sve utakmice, ali mislim da mogu izdržati neporaženi sve do kraja prvenstva”, smatra Papin.

KOMENTARI