instant fap

Preko Facebooka zaprijetio da će ubiti 200 ljudi

Preko Facebooka zaprijetio da će ubiti 200 ljudi

Reece Elliott (24) iz istočnog engleskog grada Newcastlea optužen je za maliciozne komentare zbog kojih je 2.900 djece izostalo iz škole u oblasti Warren u Tenneseeju.
Jedan Britanac optužen je danas za “maliciozne komentare” nakon što je na Facebooku objavio prijetnju da će ubiti 200 ljudi u američkoj državi Tennessee, zbog čega veliki broj djece nije otišao u školu.
Reece Elliott (24) iz istočnog engleskog grada Newcastlea optužen je za maliciozne komentare zbog kojih je 2.900 djece izostalo iz škole u oblasti Warren u Tenneseeju, saopštila je policija.

On se nije izjasnio po pitanju optužnice i određen mu je pritvor, javio je AP. U objavi na Facebooku, na stranici posvećenoj učeniku iz Tenenseeja koji je poginuo u oktobru, neimenovana osoba, za koju se ispostavilo da je Elliot, zaprijetila je oružanim nasiljem.

Policija nije utvrdila motive djelovanja Elliota.

Nakon objave na Facebooku policija je raspoređena ove sedmice u gradu McMinnville, centru oblasti Warren, oko 100 kilometara od grada Čatanuga, ali su mnogi đaci ipak ostali kod kuće.

Uprave škola su, takođe, ograničile ulaz u školske zgrade.

KOMENTARI