instant fap

Premijer Dačić vratio Japancu ukradeni bicikl

SRPSKI premijer i ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić danas je Japancu Riju Asaghiju vratio bicikl kojim je krenuo na put oko svijeta, ali mu je ukraden u Beogradu.

Dačić je rekao da je krađa bicikla sramota za Srbiju, dok je Japanac kazao da nakon svega ostaje prijatelj Srbije, piše B92. Asaghiju su bicikl ukrali 18. srpnja, a policija ga je pronašla u nedjelju te je privela i mladića kojeg sumnjiče za krađu.

Japanac je na put oko svijeta dugačak gotovo 20 tisuća kilometara krenuo sa skupim biciklom crne boje koji se može kupiti samo u Japanu. “Ovo je sramota za Srbiju. Asaghi je na biciklu proputovao cijelu Afriku i 11 zemalja Europe, a bez njega je ostao u našem glavnom gradu”, rekao je Dačić te se Asanghiju ispričao u ime svih građana Srbije i poželio mu sretan put prema Tokiju.

Srpski premijer nije Japancu samo vratio bicikl, već mu je za put darovao i značku te bocu šljivovice. Asaghi je kazao da su mu u Africi ukrali cipele, a u Nikaragvi kameru, a Dačić je primijetio da mu te predmete nisu vratili. Zahvalio je policiji i medijima, jer je bicikl pronađen nakon objave snimke kradljivca. Osumnjičeni mladić je već dva puta osuđivan zbog krađe.

KOMENTARI