instant fap

Prepoznajte znakove homoseksualnosti u djece

Malezijska vlada, poznata po svom vjerskom konzervativizmu, nedavno je odlučila inicirati vrlo neobične seminare.

Naime, njihov bi cilj trebao biti obučavanje učitelja i roditelja da prepoznaju znakove homoseksualnosti u djece.

Tako neki od znakova homoseksualnosti kod dječaka, tvrdi se na jednom od seminara, mogu biti sklonost nošenju majica na V izrez te nošenju velikih torbi. Ipak, za djevojčice su znakovi nešto manje očiti. Djevojčice s lezbijskim tendencijama ne karakterizira naklonost prema pripadnicima muškog spola; one vole provoditi vrijeme te spavati s pripadnicama ženskog spola, prenosi Huffington Post.

Malezija osuđuje oralni i gay seks, smatrajući da je riječ o protuprirodnim djelima. Prijestupnici, kako muški tako i ženski, mogu biti osuđeni na kaznu zatvora do 20 godina, na bičevanje ili novčanu kaznu. Zaklada malezijskih učitelja zasad je organizirala 10 seminara širom zemlje, a na posljednjem skupu, održanom u srijedu, okupilo se čak 1.500 sudionika, izvijestio je glasnogovornik učiteljske organizacije, piše Index.

Federalna vlada u ožujku je poručila da ulaže napore kako bi obuzdala “problem” homoseksualnosti, osobito među muslimanima koji čine više od 60 posto malezijskog stanovništva od 29 milijuna ljudi.

KOMENTARI