instant fap

Pretresi na nekoliko lokacija u Prijedoru: Pronađena droga i oružje (FOTO)

Pretresi na nekoliko lokacija u Prijedoru: Pronađena droga i oružje (FOTO)

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije CJB Prijedor su u četvrtak na osnovu prethodno prikupljenih operativnih informacija, a u cilju redukcije ulične prodaje opojne droge, uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banja Luka i naredbe Osnovnog suda Prijedor, izvršili pretres na dvije lokacije na području grada Prijedora.

U mjestu Busnovi, grad Prijedor izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi osoba inicijala M. R. (25), i u Ulici Miloša Obilića, grad Prijedor izvršen je pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi osoba inicijala S. D.

Prilikom pretresa na navedenim lokacijama policijski službenici su pronašli i privremeno oduzeli više pvc paketića sa sadržajem zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, ukupne bruto mase 52 grama, 27 komada sjemenki koje svojim izgledom asociraju na sjemenke indijske konoplje i mrvilicu namjenjenu za pripremu opojne droge za upotrebu ili dalju prodaju.

U toku je rad na dokumentovanju i kompletiranju predmeta nakon čega će Okružnom tužilaštvu Banja Luka, Područna kancelarija Prijedor, biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“ protiv osoba M. R. i S. D, navodi se u saopćenju Centra javne bezbjednosti Prijedor.

Oduzeto nelegalno naoružanje

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije CJB Prijedor su u srijedu na osnovu prethodno prikupljenih operativnih informacija da osoba inicijala R. S. iz Oštre Luke, u svojoj porodičnoj kući posjeduje određenu količinu nelegalnog noružanja od istog privremeno oduzeli poluautomatsku pušku, prepravljenu pušku M-48 u vidu „krateža“, te određenu količinu manevarske i puščane municije.

U toku je rad na dokumentovanju i kompletiranju predmeta nakon čega će Okružnom tužilaštvu Banja Luka, Područna kancelarija Prijedor, biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Nedozvoljena poizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ protiv navedenog lica.

(Faktor.ba/Foto: CJB Prijedor)

KOMENTARI