instant fap

Prevoz uz letove WizzAira i RyanAira sa Aerodroma Banja Luka do Sanskog Mosta i Krajine

Prevoz uz letove WizzAira i RyanAira sa Aerodroma Banja Luka do Sanskog Mosta i Krajine

Vijest da WizzAir uvodi linije sa Aerodroma Banja Luka odjeknula je u bh. dijaspori, a i među svima nama koji su tokom pandemije poželjeli putovanja. Ovim potezom, WizzAir se pridružio RyanAiru koji sa ovog aerodroma već leti odranije, te tako Aerodrom Banja Luka učinio mnogo atraktivnijim. Tako je od ovog ljeta, osim za Beograd, iz Banja Luke moguće letjeti za Brussels, Gothenburg i Memmingem (RyanAirom), te u Basel, Dortmund, Eindhoven, Malmo i Stockholm (WizzAirom).

Da ova prilika bude još atraktivnija za putnike pobrinuo se oficijelni partner WizzAira i RyanAira za Bosnu i HercegovinuBalkan Transfer. Balkan Transfer je bh. brend koji je zbog svojih inovacija u ovom segmentu prepoznat od strane vodećih aviokompanija kao pouzdan i siguran partner.

Balkan Transfer prepoznatljiv je po kvalitetu aerodromskih transfera, po pouzdanosti, povoljnim cijenama i tačnosti. Osim Aerodroma Tuzla i Aerodroma Sarajevo, sada počinje nuditi usluge na Aerodromu Banja Luka kao oficijelni partner WizzAira i RyanAira. Transferi se obavljaju u oba pravca, i sa aerodroma, i do aerodroma, i uvijek su prilagođeni vremenu letova. Osim transfera sa aerodroma do centra Banja Luke, u ponudi su i transferi uz svaki let za Sanski Most. Uvođenjem ovih transfera putovanja iz Krajine postaju lakša nego ikad. Balkan Transfer vozi i za Kozarac i Prijedor, ali i Bihać, Cazin, N. Grad, B. Krupu i V. Kladušu. 

Desetine hiljada putnika, nula kašnjenja na let

Na ovim transferima Balkan Transfer koristi najbolje i najsigurnije rute bez bespotrebnih kilometara kako bi vam omogućio ugodan i pravovremen dolazak na vašu adresu. Svi transferi usklađeni su s letovima i planirani tako da sa aerodroma krenu pola sata nakon slijetanja, odnosno da na aerodrom stignu dva sata prije polijetanja. U slučaju kašnjenja aviona, ili duže carinske procedure nemate razloga za brigu, Balkan Transfer će vas čekati koliko god je potrebno.

Važno je istaći da vaše transfere trebate rezervisati unaprijed putem www.balkantransfer.com, te tako osigurati svoj transfer na vrijeme i putovati bez brige. Na modernoj, brzoj i sigurnoj web-stranici omogućeno je i plaćanje karticom, tako da ne morate brinuti o gotovini. Nova vozila i profesionalni vozači, uz stroge standarde i procedure kvaliteta i sigurnosti, garantuju najudobniji način da putujete na vaš let ili sa vašeg leta.

Da cijela usluga bude još bolja za putnike tu je i 50% popusta za djecu, ali i povremeni popusti na svim linijama.Posjetite www.balkantransfer.com i uvjerite se sami!

KOMENTARI