instant fap

Priča o uspjehu: Ajdin Gromilić

Priča o uspjehu: Ajdin Gromilić

Predstavljamo vam uspješnu priču Ajdina Gromilića koji je rodom iz Sanskog Mosta. Ajdin je 2007. godine otišao sa svojom majkom u Njemčku gdje je završio i svoje školovanje. Pored regularnog školovanja završio je akademiju za Regrutera (Personaldienstleister) sa specijalizacijom za Balkanske zemlje. Ova diploma mu je značila mnogo.

Znajući sa koliko problema se susreću njegovi sugrađani koji tek odlaze u stranu zemlju odlučio je da pokrene agenciju BEWERBUNG.HELFER sa sjedištem u Njemačkoj. Želje mu je da se proširi na više gradova u Njemačkoj i u Bosni i Hercegovini.

Nije bitno da li se radi o povratku na posao, promjeni posla, preorjentaciji ili kvalifikaciji iz inostranstva. Podržavamo vas od prvog kontakta i pratimo kroz cijeli proces do prvog radnog dana u željenoj kompaniji.

Sa našim stručnim znanjem, savjetujemo i pomažemo vam u sastavljanju dokumentacije za prijavu.

Kao generalni direktor BEWERBUNG.HELFER, pridaje veliku važnost ličnim savjetima i otvorenim razgovorima sa svojim klijentima.

Kroz naš kontakt sa Vama kao klijentom, u mogućnosti smo da pronađemo odgovarajuću kompaniju za Vas i da uspješno posredujemo. Bićete dobro pripremljeni za razgovore za posao od strane našeg obučenog tima.

Nudimo i dodatne usluge kao što je pisanje CV-a , popratnih pisama, savjeti u vezi boravka u Njemačkoj i ostale Informacije vezane za poslove u Njemačkoj.

U koliko želite da dogovorite termin za razgovor možete to učiniti na sljedeće načine:

Web stranica: www.bewerbung-helfer.com

Broja telefona: 0049 17636486218

Instagram: BEWERBUNG.HELFER

Tokom cijelog procesa prijave, stojimo Vam na raspolaganju.

KOMENTARI