instant fap

Prijedor: Spremali za prodaju 23 kg droge

Prijedor: Spremali za prodaju 23 kg droge

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Prijedor su u periodu od 20 do 31. januara 2014. godine sproveli  akciju  kodnog naziva „Aneks“ i tom prilikom su u sklopu akcije ukupno oduzeli 23 kilograma i 3 grama biljne materije koja asocira na  marihuanu, 570 grama sjemenki indijske konoplje, 23 tablete „Tramadol“ i pušku M48.

U sklopu akcije  „Aneks“ u kriminalističkoj obradi bilo je ukupno  17 lica.

Tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka predložio je mjeru pritvora za Radovana Grbića (1964.) i Željka Grbića (1968.) iz Prijedora za koje je utvrđeno da su spremali za prodaju oko 23 kilograma biljne materije koja asocira na opojnu drogu marihuanu.

Pritvor je predložen zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Marihuana je pronađena 31. januara 2014. godine, u mjestu Rasavci, kod Prijedora, prilikom pretresa koji su izvršili policijski službenici CJB Prijedor, u kući i pomoćnim objektima koje koristi V.Z..

aneks2

Utvrđeno je da marihuana pripada Grbićima, te da su je spremali za pakovanje i dalju prodaju.

Tužilac je stavio prijedlog za određivanje mjere pritvora zbog postojanja naročitih okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni ometati krivični postupak uticajem na svjedoke ili saučesnike, te iz razloga vanrednih okolnosti, jer bi puštanje na slobodu osumnjičenih rezultiralo stvarnom prijetnjom narušavanja javnog reda, potvrđeno je danas iz Okružnog ružilaštva Banja Luka.

O prijedlogu za određivanjem mjere pritvora odlučit će sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Banja Luci.

CJB Prijedor / Prijedor24.com

KOMENTARI