instant fap

“Besplatni“ zagrljaji u Prijedoru

Članovi Omladinskog humanitarnog udruženja „Čisto Srce“ Prijedor i Omladinske organizacije „Optimisti“ iz Kozarca danas su organizovali akciju „dijeljenja“ besplatnih zagrljaja.

besplatni-zagrljaji-prijedor-1

Dvadesetak mladih se oko podneva okupilo na trgu ispred „Patrije“ odakle su krenuli šetališnom zonom i još nekim gradskim ulicama sa željom da „podijele“ što više besplatnih zagrljaja svojim sugrađanima.

Prema riječima Branke Kajiš, jednog od organizatora, akcija je u potpunosti uspjela a brojni Prijedorčani rado su prihvatali zagrljaje mladih ljudi.

„Cilj ove akcije bio je da pokažemo ljudima da jedan zagrljaj za nas je nešto malo dok nekome znači mnogo. Željeli smo da pokažemo da se trebamo držati zajedno u svim nedaćama ovog današnjeg života i da pokažemo svima da je nama mladima stalo i da želimo promjene. Nebitno ko smo i šta smo, zagrljajem možemo pokazati da nam je stalo do drugih kao do nas samih, da pružimo ljubavi koja se veoma malo pruža u današnje vrijeme. Želimo onome ko je drugačiji da pokažemo da pripada ovom gradu i ovim judima“, dodala je Branka Kajiš.

KOMENTARI