instant fap

Prolazeći kroz Žepče uplatili listić od 2.241.741,60 KM!

Njihov dobitni listić su odigrali u Žepču, 30.11.2012. godine, na sam dan izvlačenja, na prodajnom mjestu Lutrije BiH u Ulici Stjepana Tomaševića bb.

bingo

U našem kratkom razgovoru otkrili su nam da igraju TVBINGO kao grupa igrača, a da su njihov sretni listić uplatili u prolazu kroz Žepče jer, zbog prirode njihovog posla, mnogo putuju širom BiH. Svake sedmice uplate po nekoliko listića za redovna ili vanredna kola TV tombole BINGO u različitim gradovima BiH, a nekada ih bude i više od tri igrača u grupi. Zaustavili su se na ovom prodajnom mjestu, odigrali i nastavili putovanje.

Dobitnici igraju igru TVBINGO od 2002. godine i uvijek su vjerovali u mogućnost dobitka, uglavnom kažu da su osvajali peterce, ali svake sedmice bi uplatitli listić i rekli, ovo je sada dobitni listić za JACKPOT.

Jedan od igrača je pratio i uživo izvlačenje u petak, 30. novembra i po svom razrađenom sistemu pratio i popisao brojeve na svom listu. Kada je  dva puta provjerio da ima dobitne brojeve i koliko su novca osvojili počeo se tresti, a supruga mu je morala donijeti dva lijeka za smirenje i čašu vode.

Ostalim igračima je javio putem telefona, koji su u tom momentu pomislili da se njihov suigrač šali, ali kada su sutra dan provjerili na web stranici Lutrije BiH zvanični izvještaj 48. kola, znali su odmah da su upravo oni dobitnici, jer se njihov serijski broj listića pokazao kao dobitni.

Vidno radosni dobitnici dolaze s područja Zeničko-dobojskog kantona i prvo što žele riješiti su stambena pitanja svojih porodica.

Kao i većina naših igrača koji osvoje velike iznose i Jackpotovenaši dobitnici žele ostati anonimni, a prema Zakonu o zaštiti ličnih podataka i pravilima igara na sreću, Lutrija BiH poštuje njihove odluke.

Čestitamo našim sretnim igračima ičlanovima njihovih porodica, želimo im mnogo sreće u životu i u daljnim igrama na sreću, poručuju iz Lutrije BiH.

KOMENTARI