instant fap
NaslovnicaVijestiBiH

Pronađen kokain i eksploziv na lokaciji koju je koristio napadač na Slavišu Krunića

Pronađen kokain i eksploziv na lokaciji koju je koristio napadač na Slavišu Krunića

Policija je u srijedu, u okviru istrage krivičnog djela teškog ubistva Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i krivičnog djela teškog ubistva u pokušaju Gorana Ilića, u podrumskim prostorijama na području Grada Banja Luka pronašla i izuzela određene predmete i tragove koji se mogu dovesti u vezu sa ovim krivičnim djelima.

“Na navedenoj lokaciji, koja se dovodi u vezu sa ubijenim Željkom Kovačevićem, pronađeno je oko 1,5 kg bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, upakovane u više različitih pakovanja, dva pištolja, dvije digitalne vage za precizno mjerenje, dva detonatora, inicijalne kapisle, dva pakovanja TNT eksploziva, određenu količinu metaka, mobilne telefone, podesni alat za obijanje brava, kao i druge predmete koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela”, saopćeno je danas iz MUP -a RS.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet pod nadzorom Tužilaštva Republike Srpske, Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala, nastavljaju rad na rješavanju ovih krivičnih djela.

Krunić i njegov pratilac Žarko Pavlović ubijeni su 22. aprila u Glamočanima, kod Laktaša, kao i napadač Željko Kovačević, dok je Goran Ilić, Kruunićev vozač, ranjen.

Zbog sumnje da su izvršioci ovog teškog ubistva, policija RS-a je uhapsila Emilija Baldu i Gorana Milanovića, dok se traga za Benedijem Đukanovićem, koji je u bjekstvu.

KOMENTARI