instant fap

Pronašao svog dvojnika iz 16. stoljeća

ONO što je počelo kao ležerna šetnja Muzejem umjetnosti u Philadelphiji, za jednog se studenta i njegovu djevojku pretvorilo u šokantno otkriće.

Naime, 20-godišnji Max Galuppo, u muzeju je otkrio sliku nepoznatog talijanskog autora na kojoj se nalazio njegov dvojnik. Slika pod nazivom “Portrait of a Nobleman with Dueling Gauntlet” datira iz 16.stoljeća, prenosi Yahoo.

“To je bilo doista čudno. Ovo nam je bio prvi posjet Muzeju umjetnosti i doista smo ostali u šoku kad smo uši na odjel posvećen oružju i vidjeli čovjeka na slici. Bio je to pljunuti Max i znam da smo neko vrijeme samo stajali tamo. Ja sam gledala u sliku pa u Maxa i nisam mogla vjerovati da su toliko slični”, rekla je Maxova djevojka Nikkie Curtis.

Nakon toga, Nikkie je Maxa fotografirala pokraj slike koju je on kasnije objavio na svom Facebook profilu. U vrlo kratko vrijeme i na Maxovo iznenađenje, slika je postala hit. Objavljena je i na Redditu na kojem je skupila 775 komentara korisnika.

“Najsmješnije mi je bilo kad sam dobio ponudu jednog korisnika Reddita da mi napravi kostim kao na slici. Kasnije sam malo istraživao o porijeklu slike, no nema mnogo informacija o njoj, osim da je iz 1562.godine. Pomislio sam da mi je to neki rođak, ali zasad nisam uspio saznati je li to istina. No, pokušat ću doći do istine, mislim da si to dugujem”, rekao je Galuppo.

KOMENTARI