instant fap

Proslavljeni bh. glumac dobio priznanje: Emir Hadžihafizbegović počasni član “Ljutih Krajišnika”

Proslavljeni bh. glumac dobio priznanje: Emir Hadžihafizbegović počasni član “Ljutih Krajišnika”

Proslavljenom bh. glumcu Emiru Hadžihafizbegoviću, danas je u Sarajevu uručeno vrijedno priznanje Udruženja navijača „Ljuti Krajišnici“, jedne od najbrojnije skupine koja bodri sportske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Spontani susret Susret s predsjednikom „Ljutih Krajišnika“ Admirom Karabegom organiziran je u jednom sarajevskom hotelu, sasvim spontano, a kako je rekao za i sam Hadžihafizbegović, ovo mu je jedno od najdražih priznanja u karijeri.

– Ovo je mi je definitivno jedno od najdražih nagrada. Dobio sam priznanje od momaka koji bodrr Bosnu i Hercegovinu, a navijati na BiH je nekada više od igre. Velika čast mi je pripala – kazao je Hadžihafizbegović.

On je kazao da su mu susreti s predsjednikom „Ljutih Krajišnika“ Admirom Karabegom uvijek dragi. – Osim što su mi dodijelili priznanje, postao sam i počasni član „Ljutih Krajišnika“. Naše prijateljstvo će se nastaviti – dodao je Hadžihafizbegović.

Prijateljstvo između bh. glumca i „Ljutih Krajišnika“ počelo je prije tri godine, kada je Hadžihafizbegović pred 5.000 navijača podigao hajr-česmu u čast trojice poginulih Krajišnika, navijača reprezentacije BiH, Hasiba Mahmića, Vildana Pehlića i Almira Kasumovića, koji su poginuli u Poljskoj 1914. godine prilikom povratka iz Litvanije, kada je BiH izborila plasman na Mundijal u Brazil.

– Tražio sam da na hajr-česmi piš “Oni su voli Bosnu u sebima, ne sebe u Bosni” – kazao je Hadžihafizbegović.

Suze u očima

Kontaktirali smo i Admira Karabega koji je rekao: – Emir je naš počasni član sve vrijeme. Uvijek je tu kada pokrećemo akcije, a ovo priznanje smo mu trebali davno uručiti. Jučer smo se čuli i danas uručili. Našli smo se privatno, bez velike pompe, prijateljski. Momci iz našeg udruženja ga gotive i vole, napravio je i hajr-česmu našim članovima. Suze u njegovim očima dovoljno govore – kazao je Karabeg. .

KOMENTARI