instant fap
NaslovnicaLokalne temeSanski Most

Prva polufinalna utakmica razigravanja za Premijer ligu

Prva polufinalna utakmica razigravanja za Premijer ligu

Usubotu našu juniorsku selekciju očekuje prva polufinalna utakmica u okviru razigravanja za ulazak u Premijer ligu u ovoj kategoriji.

Nakon odlične sezone gdje su bili najbolje pozicionirana ekipa sa Unsko-sanskog kantona naši juniori će imati priliku nagraditi svoj trud plasmanom u najviši rang takmičenja.

Ovo nije samo velika utakmica za ove mlade momke već i za cijeli klub,još kada uzmemo u obzir da je ovo prvi put da nogometni klub Rudar Kamengrad nastupa u juniorskoj konkurenciji ovaj meč dobija na još većoj važnosti.

Momci su cijele sezone u najboljem mogućem svijetlu predstavljali naš klub noseći crno-zeleni dres,i želimo im da u ovom dvomeču uživaju i pokažu da nimalo slučajno nisu među nekim velikim imenima bosanskohercegovačkog fudbala.

Na nama je da podržimo ove mlade fudbalere i da pokažemo da znamo prepoznati kvalitetan i predan rad ovih momaka zajedno sa svojim trenerom.

Nadamo se da će stadion kao i uvijek biti pun i da ćemo biti vjetar u leđa našim juniorima koji će pokušati ostvariti historijski rezultat za naš sportski kolektiv.

Susret se igra u subotu,15.06.2024 sa početkom u 17:30H.

KOMENTARI